Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


En dag är vi bara minnen

 

Slingor av toner
rör sig
mot det målade
välvda taket
i ett kyrkorum

Kända och okända toner
rör vid oss
för oss till det okända

Vi vandrar på gången
intill gräset
där för oss okända vilar

Sida vid sida
står stenar
som minnen

Ett fotografi
änglar, blommor
visar saknaden

Minnena fladdrar
som tvätt på tork
i sommarvind

Solen närmar sig trädtopparna
en söt doft
omsluter bänken
där jag vilar en stund

En dag är vi bara minnen kvar
en stund på jorden

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2024




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-07-01 22:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om den existentiella tonen. Tycker också om hur du jobbar med allitterationer.
2024-07-04

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och berörande text om livet och döden.
2024-07-03

  Kungskobran VIP
Fint stämmningsfullt
2024-07-02

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-07-02

    Adrian.Eckman VIP
Vackert!
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP