Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Blandat

 

Intrycken blandas
ljust och mörkt
hopp
sorg
förvåning
glädje
slog följe idag

Vid Svartåns kant
magnetfiskare
i Stadsparken står häcken kvar
som du planterade
innan jag fanns

Ni vandrar hand i hand
osynliga tillsammans
tätt intill varandra

Ett pling
ett barns oförställda glädje
över ett pianos toner
på en film

I kvällssolens sken
upprepar vi dina ord
visst har vi det bra

©Eva Hedlund fd Langrath 2024

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-06-30 11:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin.
2024-07-02

  Anya VIP
Åhh så fint. Tycker om hur du vandrar genom både liv och död, som jag tolkar det. Slutraden värmer. Du är min favvopoet.
2024-07-01

  Monika A Mirsch VIP
Ljusa varma sommarminnen - tack!
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP