Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade natur

Älskade liv
Rinnande ord bekläd med kärlek
Visdomens kloka bok
Beskuren till mig
Du har alltid funnits hos mig
Kärlek till naturen och allt liv




Fri vers av Silvermoln VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-20 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silvermoln
Silvermoln VIP