Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag vid midsommar

Nydopp i vattendropparnas sjö
Unga abborrar virvlar vid benen
Vattnet svalkar min kropp

I vattnet syns solens strålar
Vågor blänker till i solens sken
En silverblank fisk hoppar upp

Stora sländor med mörk kropp
Vingarna är tydliga att skåda
Landar på gröna vassblad

Sländorna dansar över vattenytan
Korsande luftvägar
Synar mina gästande steg

Jag älskar dig i varje andetag.




Fri vers av Silvermoln VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-20 21:48



Bookmark and Share


  Silvermoln VIP
Tack.
2024-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Fäste mig särskilt vid den storslagna avslutningsraden.
2024-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Silvermoln
Silvermoln VIP