Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick dig till mötes

Vi log
Solen sken
Så härligt att ses
Hjärtat strålar ut
som en solfjäder.




Fri vers av Silvermoln VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-25 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silvermoln
Silvermoln VIP