Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rast/ vila


Benen är tunga
Så rent i min själ
Vilar raklång
Vet att jag är trygg
du finns som ett hjärta
En liten stund till
får jag vila
Utanför fönstret står träden
De ger mig ro




Fri vers av Silvermoln VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-23 15:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt!
2024-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Silvermoln
Silvermoln VIP