Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnat motsatsens eviga kreativitet?)


~Utrensande begränsning~




Rensa gärna hjärnan
från ogräs.

det är vad rem-sömnen
med drömmen gör för
dig.

Så fanns det ej ogräs
I det inre psyket

Så skulle ej ens dröm
behövas?

Så skönt ändå att det
ena bekräftar det andra

Och inte alltid hela tiden
behöver utplånas


Då ett ogräs kan vara bra
att ha-förvandlat till något
helt annat?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-25 10:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mardrömmens manifesta situation
ger en illusion
i den latenta drömmens mission
att rensa hjärnans skrot
med REM sömnens bot
2024-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP