Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Europas största brott. .."



Vill du skåda det
och ta del av dess
Storhet?

Samt nästintill in
-gå i det en stund?


Då har du chansen
att den 29 Juni,kl.12
-15. Vid Dannemora
museum (som ligger
invid det gamla gruv
-stallet) beskåda en
visning utav Europas
största"Dagbrott" som
bearbetats genom till
-makning.

Samt bese otaliga före
-mål b.l.a Den sammet-
klädda Kunga-Tunnan
skapad enbart för"Furst
-liga besök" ned i inkom-
st bringande gruvhål

I den gruva som nu är
på väg att åter-brukas

(Då även ökande mili
-tarism slukar alltmer
metall i vår omvärld. ..)

Och glöm ej även bese
Mineral-museet med
mineraler och fossiler
från övriga världen

Kostnad för visning 25
-kr.(som betalas på plats)

Men då gäller det ju att
Ta sig dit förstås!














Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-06-25 13:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Spännande
tack för tipset
2024-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP