Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glaset av vin

Det är dubbelt

Livet

Ensamt ibland

Inuti
En spegel av tid

Ett jubel

En gråt

Och vändor av barndomens
Glädje

Och en sorg

Där kärleken inte räckte

Till att förlåta




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-07-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP