Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets makt

Det finns ord
Som vill komma ut

Säga sitt

De ligger bundna i ditt knä

Jag är en metafor
Av min egen sanning

Önskar dina bojor
Runt mina vrister

Din röst mot min hals

Och dina händer
Runt mitt hjärtas slag

Din puls

Längs med min






Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-06 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP