Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sen... Nu

Ord som berör

Hon har blå ögon
Ett hjärta som är trasigt

Men ibland

Så ler hon

Jag har sett det

Jag hoppas att hon hittar hem

Till värmen

Tryggheten

Och de varma
Uppriktiga
Skratten




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 6 gånger
Publicerad 2024-07-08 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP