Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelsen

Varje människa är
ett vittne

Vi är berättelser
med andra människor
inblandade

Inför vem vittnar vi
Vem får vår berättelse

Jag tänker mig vi samlas
i ett större medvetande
men varför -


Jag är Höstens nya kvinna
har många årsringar
många minnen

Även getingsvärtan syns mig
ha gett näring åt min
berättelse

Jag Höstens kvinna
skriver mina sista kapitel
vilande i ljusfiltrerad skugga






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-07-16 23:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Denna sprudlande vackra sommardag bjuder upp till fest - den unika sommarfesten i vår gemensamma Nord. Tack!
2024-07-22

  Feminaz VIP
En rytmisk vacker text, en poetisk betraktelse.
2024-07-19

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket bra skrivet om vår
berättelse i den stora.
2024-07-19

  Lena Staaf VIP
Väldigt vackert och ömsint skrivet! Ja vi bär våra berättelser med oss, låter dem haka i varandras, färgas av varandras. Bokmärker.
2024-07-18

  Anya VIP
Jaa tänk så många berättelser det finns, och varje är unik. Tack för att jag får följa dig och dina berättelser.
2024-07-18

    Lena Söderkvist VIP
Riktigt fint skrivet.
2024-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, livet som är och om det finns något bortom döden.
2024-07-17

  Kungskobran VIP
Fint.
2024-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP