Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda hörn

Min barndom följdes av ärrade löften
ett efter ett
år efter år
om att allt skulle bli bra

men se nu,
nu sitter jag här och gråter
för det enda ni lärt mig
är att jag ska stå tyst och skrika i ett runt hörn
medans ni dikterar och beordrar



rosentaggar och ärrad själ
sluta vira in mig
snälla




Övriga genrer av Marica
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica