Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick denna för lite mer än ett år sen av en tjej som var kär i mig i ett mejl...


Just for you, hun!

Jag är trött.
Jag ska sova tills helgen är slut.
Jag är trött på att vara trött.
Jag ska på fest och supa mig full.
Asocial.
Rör mig inte.
Mitt hjärta förblir obebott.
Och jag behöver veta att jag lever.
Behöver veta att det finns
någon som kan fånga mig
och kyssa mig bort
från den verklighet som jag inte vill ha.
Jag vill ta en dusch i regnet
och känna hur kläderna klibbar mot kroppen.
Jag vill se solen gå upp över havet.
Jag ska gå in på caféet och ta en kopp kaffe.
Jag ska flörta med killen i kassan
bara för att göra dig svartsjuk.
Jag ska sitta i din trappuppgång
och vänta tills du kommer hem.
Det är bara jag som hör melodin i dina steg
och det är bara jag som ser
att du behöver flyga fast du inte säger det.
Jag vill ta med dig till ett höghus
för att höra din röst hindra mig från att hoppa.
Jag vill känna doften av din tröja
och jag vill skicka ett kärleksbrev
med rosenblad till din adress.
Jag vill stå med dig i Grand Canyon
och skrika tills klipporna rasar.
Jag vill sitta brevid dig i pyjamas
klockan tre på natten och se på film.
Jag vill att du låter mig falla tills jag slutar vara rädd.
Och jag vill att du i julklapp ger mig det enda jag önskar.
Jag vill, jag vill, jag vill




Fri vers av Marica
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-02 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica