Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läste det någonstanns

\"Man skapades med två öron och en mun
för att lyssna mer än man pratar\"
- Jag läste det någonstanns
och insåg att jag måste lyssna mer på dig
mycket mer



Men älskling, det går inte lyssna på dig
för du säger ju inget




Övriga genrer av Marica
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica