Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Ångesten värker i bröstet
jag tror den där muskeln
den där som pulserar runt det där röda
bara vill hoppa ut
fly
fly
fly
flyga


Det var längesen
längesen jag kände mig så kluven
inför dig

den här veckan lever jag inte på kärlek
inte alls
utan endast på kaffe
med mjölk och socker i
och trots det
så kommer det aldrig
aldrig bli lika sött som du


Aptiten är borta
jag hungrar ihjäl
men får jag inte dig
ska jag inte ha något annat heller





Jag räknar minut för minut
och ber för att var sekund ska gå fortare

den här veckan kommer bli något djävulskt


[Jag tror jag lever i ett timglas]




Fri vers av Marica
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-09-04 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica