Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kär på riktigt för första gången.


final call

sista inropet.
tar du den här vägen så kan du aldrig vända om.
och jag tog steget.
jag tvekade aldrig, jag tvekar aldrig, aldrig någonsin.

jag med den ständiga rastlösheten.
jag med back-up-planerna.
jag som alltid tagit ut olyckan i förskott.
det är jag som går här, i lugn och ro med lyckan i handen.

det räckte med ett steg in på vägen.
och hela mitt väsen, allt det jag är bara andas:
ja. det här är rätt.
ja. det är här jag hör hemma.

du är min slutdestination.




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-09-08 20:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är en dikt som jag definitivt tar till mig...
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn