Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden när kärleken fanns femtio mil bort..


blå

jag vaknar och du är inte här.
jag lägger huvudet på kudden igen.
den luktar som du.

en längtan som en taggig boll.
den sliter och drar i mina inälvor.
blå av saknad, blå är mina tankar.

det är inte så här det ska vara, det här är fel.
det ska vara du och jag tillsammans ju.
det är det som är det enda rätta.

varje nerv, varje cell, hela min kropp viskar ditt namn.
längtan bor i luften som jag andas.
jag är halv, du fattas mig




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn