Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära.

Ett vrål ljuder i matsalen
Högt, gällt och skärande
jag vänder på huvudet
det kunde varit jag!

En filur kommer springandes

jag skuttar henne till mötes

Kontorsnubbar i kostym
Långhåriga grabbar med gigantiska hörlurar runt halsen
Pryda flickor med blus och kavajbyxor
Mina vänner

Vänder alla på huvudet
Stirrar
Glor
Tittar

Och jag är så stolt att få skämma ut mig med dig.




Fri vers av Jukebox
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-11 20:16



Bookmark and Share


  curra
Hahahha älskar dig din knasboll!
Du vet vad man säger, man blir som man umgås... ;)
hahha jag hade ingen som helst tanke på alla dessa andra människor...
allt jag såg var du!!!
Blev så överlyckligt glad att få se dig :)
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox