Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när lugnet infinner sig.


det är då.



det är när du kommer
till mig
med din varma hud mot min.

det är när dina fingrar
så lätt, som av sig själva,
hittar vägen till mina.

det är när våra hjärtan,
ditt och mitt,
slår tillsammans.

det är då
jag planterar rosor av lugn
i min inre rabatt.




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 08:21



Bookmark and Share


  Sanna Linderö
fint!
2006-09-17

  anneluca
skön läsning en söndagmorgon....fint.
2006-09-17

  Lena K Nilsson VIP
Fina ord!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn