Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde faktiskt

Står på bryggan
Väntar i mörkert
Trodde du skulle vara här nu
Det finns inget annat än reng
Inga fotspår
Jag lyssnar, men där finns inget ljud

Letar efter ett ställe
Letar efter ett ansikte
Det finns ingen här
För inget går rätt
Och allt är kaos
Dessutom tycker ingen om att vara ensam

Det är en förjävla kall natt
Försöker förstå mig på det här livet
Kan du inte komma
Ta mig i handen
Ta mig till något nytt
För jag vill vara med dig

---

Just nu famlar jag i mörker
och slåss med monster

Förlåt för idag, älskling
jag ska förklara
jag lovar




Övriga genrer av Marica
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica