Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek

Jag vet inte hur jag ska förklara allt för dig
jag känner mig så töntig
mesig
lustig
fånig
löjlig
besynnerlig
underlig
konstig
dum

Jag kan inte förstå hur du kan få mig att känna såhär
det är en irritrerande känsla
jag är kär
och jag hatar det

Jag förstår inte alls
så lustfylld
jag kan inte sitta still
för dina läppar smakar något så underbart
och jag längtar precis hela tiden

\"Åh, älskling, nu vill jag ha mer
för din kropp var perfekt
den var tukisk konfekt
den var smultron och vin
och den var glödhet bensin
för en falnande låga som min\"

Och alla avundas oss
vi sägs vara perfekta
söta
vi sprider diabetes, sockersjuka

Du har ingen aning
den 27e
sex dagar kvar
du ska få ett halsband
två, faktiskt
guldhjärta
delat på mitten
hälften mitt
hälften ditt
bara för jag vill bevisa
att det är vi
vi mot stora vida världen

Vi i två år
och jag hade rätt
det här var bara början

Och jag tänker inte avsluta den här urlöjliga texten
med något \"jag älskar dig\"
för det vet du redan om
utan mer
jag vet inte vad jag skulle tagit mig till utan dig

Du är min bästa vän
och du äger hela mitt hjärta




Övriga genrer av Marica
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica