Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stämning


Solnedgång

Solens sista strålning är vågor
Vinden i träden, vågor
Inuti mig når de stranden
Jag såg mot en punkt bortom världen
det gick korsdrag av ljus genom mig
Jag visste inte längre
om ögonblicket kom eller var borta
Tiden och klockan
försköts mot varandra
och solen gick ner i mig
Jag slöt mina ögon
färger, strimmor




Fri vers av Evelina Rosenqvist
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-09-24 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Rosenqvist
Evelina Rosenqvist