Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står 6-0

1: Kärlek
- Han är besviken för att du var full och råkade försäga dig. Nu riskerar han inte bara att få sitta i arrest, utan att inte komma hem i en enda del, utan flera. Och det är ditt eget fel. Du suger. Och du gör det sämre än någonsin innan. Han kommer aldrig mer att berätta något för dig eller lita på dig igen. Lyckat.

2: Ekonomi
- Du har inga pengar alls. Jo, 40 spänn. Cigg, tänker du. Du vet att cigg förstör din hälsa, att du kommer få huvudvärk och bara må illa för att du hetsröker. Dessutom får du bara billiga, äckliga skitcigg för 40 spänn. Varsågod, döda dig själv, ingen bryr sig ändå.

3: Partipolitik
- Antingen är du höger eller vänster. Kärleken är extremvänster och riskerar att komma hem i flera olika lådor på en och samma gång med meddelandet \"Grattis till Sverige, en mindre kommunist! Med hjärtligt vänliga hälsningar; Nationalsocialistisk front\". Själv är du mest vänster. Och allt suger.

4: Mat
- Antingen äter du för lite, eller för mycket. Och sanningen är att du inte blir nöjd vilket som.

5: Sömn
- Antingen sover du för lite, eller för mycket. Du blir seg och körd vilket som. Du kan bara inte gå och lägga dig i tid, och om du mot förmodan skulle lyckas, så skulle du inte lyckas somna i tid iallafall.

6: Hälsan
- Du bryr dig verkligen inte. Det är Kärleken du bryr dig om. När inte han mår bra, när du gjort honom besviken eller arg, så mår inte du heller bra. Du hatar dig själv för tillfället, och vill bara skära dig själv i tusen småbitar, lägga dig i en kartong utanför hans hus med lappen \"Snälla, hata mig inte, jag älskar dig!\". Och trots att han förklarat att han inte hatar dig, att han inte ens tycker mindre om dig, att han fortfarande älskar dig lika mycket som igår, som förra veckan och som han alltid gjort, så tror du innerligt på att han hatar dig, eller åtminstonde på att han borde hata dig.





Och jag sitter i en jävla pappbåt som kärleken sänkt.

6 poäng till döden
0 till livet




Övriga genrer av Marica
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 19:59



Bookmark and Share


  Johannes
Konstigt att ingen kommenterat denna.

Tycker detta var bitvis lysande. Personligen så
träffar 2,3,5 väldigt rätt :P

Bra skrivet, rakt på sak och ja... jag vet inte bra helt enkelt.

Och raden "Och jag sitter i en jävla pappbåt som kärleken sänkt." är så full av svärta att jag mår dåligt.

Du når fram till mig iaf.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica