Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän skickade en låt till mig och bad mig skriva den i min tolkning.


Du

Orden har torkat ut från penseln
söta ord som jag skulle vilja ge dig

och jag kan inte sova
jag behöver säga dig
godnatt

när vi är tillsammans känner jag mig perfekt
när jag dras ifrån dig faller jag isär

allt du säger är hemligheter för mig
dina ögon lyser upp alls
jag kan inte ens titta bort
precis som när vi ligger i det där stilla
som du viskar till mig

älskling, gift dig med mig
lova att du stannar med mig
du behöver inte ens fråga mig
du vet att jag lever för dig
du vet att jag skulle dö
bara för att få hålla om dig en ytterligare gång
bara för att få stanna med dig

på något sätt ska jag visa dig
att du är mitt ljus

jag har alltid varit precis bakom dig
nu hoppas jag på att alltid få vara här
precis bredvid dig

så många nätter
jag gråtit mig själv till sömns
nu när du älskar mig
älskar jag mig själv
och jag trodde aldrig jag skulle säga det
jag trodde aldrig att vi...

du...




Övriga genrer av Marica
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-04 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica