Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens symfoni

Det är fullmåne
och det luktar kanel
en smula rök
en flyktig smak
och te som jag egentligen inte tycker om
vad som än tar mig genom natten
finn fem fel




Övriga genrer av Marica
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:24



Bookmark and Share


  PetraSally
ha ha - skarpt - både humor och sorg samtidigt! intelligent!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica