Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när skolan är över!! (ta inte illa upp johnny)

klara färdiga,
gå! barnen kutar iväg
nu är skolan slut




Bunden vers (Haiku) av Då jag var fjorton år.
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-10-14 14:16



Bookmark and Share


  Johnny Chow
;)
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D