Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett halvt hjärta i röda lövhögar

Jag har halsbandet på mig
hela tiden
för det symboliserar oss
oss, älskling, oss!


När jag låg i lövhögen idag
med alla färger
insåg jag
att vi har förändrats lika snabbt
som löven ändrat färg
till någonting positivt

Och i takt med att glöden tog cigaretten
tog mina minnen med mig på en färd
för vet du, vi har verkligen många minnen tillsammans

Jag hoppas du hörde pinglandet inatt
från vindspelet jag gav dig
och jag hoppas du vet
att varje gång vinden leker i spelet
tänker jag på dig





Jag hoppas du vet hur det känns
att sakna en person så oerhört mycket
så det känns som piskrapp från en livrem
så det känns som salt i färskt vidöppet sår
så det känns som chili i ögonen

det sticker
bränner
svider
river
stora jävla hål i mig
att bara vara utan dig en natt


och jag slår vad
att mina mardrömmar
hade upphört
om du bara varit där




Övriga genrer av Marica
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-27 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica