Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt varför jag skrev denna... kom på den under en paus från datorn...


Naken utan mitt skal

 

när jag stod där skalandes en apelsin

kunde jag inte låta bli att fundera på

om jag även kunde skala av mitt skinn.

 

jag tog fram en kniv och började sakta dra,

långa remsor av min hud, blottade mitt röda kött.

så stod jag där, naken med skalet vid mina fötter.

 

blottad började jag fundera på hur ont det måste göra

att hoppa i en tunna salt, naken, utan hud som skydd 

så jag drog på mitt skal igen, log och åt min apelsin.

 

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-10-29 21:29



Bookmark and Share


    NoMi F
Jamen va härligt att det
inte blev mer än fantasi med skalandet
Kusligt diktat
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén