Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla nörd

Jag förstår om du är trött, älskling
lilla nörd
jag avskyr när du lajvar
och jobbar
och bara är så trött så att man inte får kontakt med dig
jag avskyr när du inte orkar ses

Ibland känns det som att älska en lögn
när du inte är där
och vara kär i någon som inte besvarar det
även om du sa till mig senast igår
att jag var vacker
och att du älskade mig
men jag nöjer mig faktiskt inte
med korta möten

Det känns som om vi går omvägar
runt varandra
utan flit
utan att vi menar det
vi talar två olika språk

Jag saknar din hand
jag saknar hur du kryper ner hos mig
och lägger dig som ett litet barn
med huvudet mot min hals
så jag kan känna dina fuktiga andetag

Jag behöver känna
att du är min för en dag




Övriga genrer av Marica
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-31 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica