Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abstinens

det var kanske det röda ljuset som fick mig att se
kärlek i dina ögon
när du såg på mig igårkväll
du är fri från gift sa du
jag sa du är mitt gift!
hela livet tills jag dör vill jag leva
inte mindre än en meter från dig
i röd belysning känner jag mig tillochmed vacker
i dina ögon




Fri vers av Isola
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-09 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola