Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

jag kunde inte säga nåt
men det spreds svart aska i bröstet
fjärilarna som dansat i euforirus
pep förskräckt in i sina gömställen igen
och mina ögon tårades
det var när jag såg märkena på din rygg som jag insåg
att jag bara kommer i andra hand

(om du undrar varför jag grät)




Fri vers av Isola
Läst 408 gånger
Publicerad 2004-12-09 22:57



Bookmark and Share


  Markattan
Vemodigt och tungt, men mycket vackert uttryckt - utan krusiduller.
2004-12-10

  Lina E
gråta själv när jag läser.. Jag tror att allt för många känner igen sig i din dikt, tyvärr... Välformulerat och bra skrivet!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola