Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sesso





första mötet
du hade långt mörkbrunt hår
nästan svart
AC/DC-tröja
och utsmetad kajal
jag lånade din kulspetspenna
du grunnade över att du aldrig fick mitt nummer
och jag blev förälskad
truly madly deeply

andra mötet
fortfarande långt mörkbrunt hår
och kajal
vi höll hand
när jag frös fick jag låna din skjorta
och i busskuren höll du din hand på mitt lår
samtidigt som vi lekte med varandras tungor
du fick mitt nummer
och jag var så fruktansvärt jävla nertryckt av känslor




du trängde verkligen in
med gröna ögon
innanför mitt skallben

bilden finns fortfarande där
du blev först känd som Sesso
bilden finns fortfarande där
som Sesso




Övriga genrer av Marica
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-11-11 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica