Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

så nära
bara några meter
men jag kan inte röra dig,
vågar inte röra dig
du är för vacker och jag blir rädd
jag kan bara se din rygg
men ändå förundras jag över
hur vacker du är




Fri vers av Isola
Läst 477 gånger
Publicerad 2004-12-13 13:00



Bookmark and Share


  Mats L.
Väl valda ord, må jag säga
2004-12-14

  Pojken i Svart
visst är det så att den man inte för röra oftast är den vackraste. tror nästan att alla människor någon gång har känt just så. mycket vacker text!
2004-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola