Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten dikt

så snygg och rolig
var han innan det långa
sommarlovet. nu......




Bunden vers (Haiku) av Då jag var fjorton år.
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-11-13 20:17



Bookmark and Share


    Vizzly
Långa sommarlovet? Tyckte det var en kort sommar ;]
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D