Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig

Det finns en sida av dig
som jag både älskar
och hatar
på en och samma gång
samtidigt
du vet
det där hemlighetsfulla
du vet
du vet
jag vill ha dig tätt intill
likaså fysiskt som psykiskt
berätta om
din familj
i San Fransisco
och berätta om alla brudar
du fylleknullat
eller bara skämta bort det
som du alltid gör

jag älskar
och hatar det

berätta om
hur svårt det är för dig att öppna dig
eller om hur du kände dig
första gången du var inne i mig
på fysiskt plan
och på psykiskt plan
hur du kände dig
första gången jag grät
inför dig
och första gången du grät
inför mig
eller berätta om
dina dåliga dagar

lämna ut dig till mig
eller bara låt bli

berätta om
hur du känner
när du ser mig sittandes ensam
i ett hörn
avskilt från andra
eller hur du känner
när jag börjar gräva i oss
berätta om hur du känner
när jag berättar saker du sagt
och gjort
under någon risig fylla
berätta om
hur det går i skolan
och säg var du tycker
det där stora vita skåpet
ska stå
egentligen

jag behöver en dörr på glänt
för jag vet att du är lika fantastisk
inne som ute




Övriga genrer av Marica
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:14



Bookmark and Share


    Manuela
Visst önskar man ibland att den andra öppnade sig mer, dela med sig av sina upplevelser och tankar ( som man vet att de bär på )
Det du skriver är talande och stämmer med mångas önskningar.Sedan måste man vara beredd på att det inte alltid är trevliga saker som man får höra.Önskar dig en trevlig kväll och ett stort lycka till med dina alster=)
Kram:Manuela
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica