Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska leka med ditt hår samtidigt som jag spelar i vinden

Jag lever i ett timglas
- där sanden sköljer mitt hår
och det är jag som får den att rinna
långsamt
sekund för sekund
för tiden är min enda vän

Jag lever i ett munspel
- mitt liv är en blues
och någons fuktiga läppar
mörka toner
som jag sänder mot horisontens kant
i takt med att melodin fastnar i pärstkragar

Jag lever i ett ord
- som jag ej ännu funnit
jag söker efter ett namn på en känsla
en känsla som satt sig som en fästing
på mitt hjärta

Jag lever i ett vindspel
- jag lever för att spela
just för dig
jag älskar när vinden rör vid mig
jag älskar att spela
just för dig
jag älskar dig

Jag tror jag lever




Övriga genrer av Marica
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:45



Bookmark and Share


  Maskros
wow igen, dina ord är som honung. En verkligen ljuvlig dikt. Speciellt sista stycket, det är ju klockrent. Du har inte funderat på att visa dina dikter för någon och typ trycka upp en bok? I så fall vill jag ha den!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica