Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla nr2

känslan av att inte behövas av dig
sliter mig samman




Fri vers av Isola
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-12-19 21:58



Bookmark and Share


  utopia
det här var verkligen .. kort koncist och träffande. BRA!
2004-12-19

  Cattis Rönn
med få ord...Bra helt enkelt!
2004-12-19

  Ola Rydberg
känsla
bra beskrivet !
2004-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola