Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Det var längesen nu. Och allt är förändrat.
Jag skakar på golvet när ingen hör, ingen hör eftersom jag står upp med en rak rygg.

Det gick förut att ändra men nu är jag Här borta igen.
här,här,här,här borta.... Där bara jag kan se igenom mig själv.

Förut hjälpte det med de enklaste orden nu tror jag att hela alfabetet krävs. En dikt, en sammling som berättar min historia, även om det är bara jag som vill läsa.
Du ser mig för Henne! INTE för hon jag vill bli. Vara. Är.

Tornado. Här. Här borta där speglarna reflekterar ljuset.




Övriga genrer av LillSara
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-11-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara