Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tråkigt...därför skriver ja den här.


hehe..lite rimmigt

om någon skulle vilja något
så sitter jag här,
skriver på poeter.se
och är så kär.

pallar inte skriva
om kärlek och nån som är underbar,
därför skriver jag
om hur tråkigt jag har

jag har jättetråkigt!!




Fri vers av Då jag var fjorton år.
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-11-29 10:55



Bookmark and Share


    Vizzly
Haha, beskriver hur tråkigt det kan vara i skolan xP
Och nu är jag i skolan....
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D