Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... men ingen hör, det är som att alla är döva...


Ropet ekar på skolgården

 

varje stund en pina

alla blickar, föraktet som förintar

pyttelilla jaget som trängs med hatet

som vill ut, bli fri, slippa ur fångenskapet

 

knuffarna, slagen och orden

flykt till platser inom dig

en värld av godhet

en plats där alla är lika mycket värda.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-12-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén