Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden

 

oj, så snabbt jag föll.

trodde nästan att avståndet skulle vara längre

var det verkligen så här kort väg?

tog det inte längre tid att hamna i djupet?

 

alla bilder som rusar i mitt inre,

är det mitt liv?

blev det så här kort?

vad hände där uppe, i livet, den där dagen?




Fri vers av Tony Lundén
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-14 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén