Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli min Vän....

Möt mig i vindens brus

Låt dina kvistar slå mig i ansiktet

Sprid din ljuvliga doft över mig

Låt dina löv falla ner på mitt huvud

Veckla ut dina grenar för mig

Låt mig få krama om dig

Jag saknar att ha någon att krama om

Bli min vän för evigt




Fri vers av Cacharel
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-03 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt
Enkelt
Underbart
2010-11-04

    Jukebox
Åh, Siri tycka om!
2007-01-10

  figurett
Bra! Du ger mina rötters uppsugningsförmåga god näring, trädkramare...
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel