Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wish

jag önskar att jag kunde
blåsa lycka
in i din mun
och sen se dina ögon lysa
jag önskar att jag kunde
trolla skratt
till dina läppar
och höra dig bubbla av glädje
jag önskar att jag kunde
få dig att förstå
att du är det vackraste jag vet
och sen vara vackra tillsammans
jag önskar att du slapp
dina piller
jag önskar att din lycka inte behövde
vara kemisk




Fri vers av Isola
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-01-13 21:53



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
bra ska det va :P
2005-01-14

  Pojken i Svart
mycket bar text! känner igen mig i dina tankar...
2005-01-14

  stronza
aktuell och jag känner igen mig i din känsla o önskan.
Bra skrivet dessutom!
2005-01-13

  *Jenny*
slutet omtumlande och angeläget. Mycket bra.
2005-01-13

  Cattis Rönn
kantad med lite sorg...Bra beskrivet!
2005-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola