Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor och blad

En blomma
är så fin
som vin
och min syster är vit
och jag är grön
såmt är skönt



och sommaren är vit
och hösten grå
och vintren är svart
och till slut
är våren blå



och björken är vit
och talen grå
och granen svart
och busken grön.




Fri vers av joje
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 19:09



Bookmark and Share


    vita nätter
haha, du äger fett grabben!
2007-05-04

    geting
Hel skön =) Fortsätt skriva grabben!
2007-02-28

  ordterroristen
glädjande txt. Smakfull bild. Fortsätt,
2007-02-28

  Albert
oj oj oj! vad himla fint du skriver
vintern är vit brukar man väl säga,
men den är svart också
faktiskt
och våren är blå... oj vad vackert!!!
2007-02-20

  Agnes
Och bilden... Den är ett mästerverk! Är det du som fotograferat din syster?
2007-02-20

  Agnes
Den här är jättefin tycker jag! Så bra du är på att skriva poesi!!!
2007-02-20

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Urskön dikt, blir så glad av att läsa den:)
2007-02-11

  Freeman
Håller med dom som skrivit kommentarer, du är jätteduktig, dina dikter är levande, man blir så glad!
2007-01-07

    Lindizz
vad fin dikt...bra
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

joje