Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du knulla?

vill du knulla?
skrev han
och kom upp till vår lägenhet

satt sen bara på soffan och pratade minnen
som för att vara artig
och jag tänkte att kanske är det mig det är fel på
jag kanske är ful eller nåt
eftersom han bara sitter där
eller har jag glömt ta på mig deodorant?

minns du när du bad mig dra åt helvete
och sen pratade skit om mig tills alla hatade mig precis som du?
frågar han
jag har tankarna på annat
(tycker han att jag är fet? blir han äcklad att håret under mina armar? har han ångrat sig? har han klamydia?)
och ler lite och säger mm.

(han kanske inte tycker om mig längre. han kanske aldrig har tyckt om mig. han kanske bara vill hämnas för att jag sa så dumma saker. han kanske ska sno mina kalsonger och visa alla att han knullade den dumma bruden i Es3.)

jag älskade ju dig
säger han sen och ser mig i ögonen
(som nu är fyllda av tårar)
jag älskar ju dig

och vi knullar




Fri vers av Isola
Läst 1624 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-01-26 12:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Orsaken till att kungligheter inte knullar i parken när det regnar är att de är rädda för att bli våta.
2011-11-13

  boen
En rörande text, tack för den.
2007-09-21

    ej medlem längre

2005-03-02

  Ola Rydberg
Bra och genomträngande
ärlig
2005-01-26

    Göte Holmlund
som beskriver att även många män behöver känslor för att få den att stå..gärna knulla som ett djur men först litet hjärta & själ
2005-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola