Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla nr3

känslan när du såg på mig
så där som bara du kan
fick mig att brinna




Fri vers av Isola
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-01-26 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola