Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet var vår drog

 

i ett hav av rosa cigarrök

och tung doft av eau de cologne

dansade vi bort natten

till musik som spelades i vår fantasi

 

åskådare från det förflutna

likt spöken i en ring omkring oss

försökte få oss att tappa takten

men gav upp, bleknade bort och dog

 

tiden rusade förbi oss likt en orkan

rev och slet i våra själar

dock utan framgång

drogade av kärlek dansade vi höga av livet.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-02-06 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén