Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du målar mig med din kropp

 

du ritar små krusiduller

med din tunga på insidan av min kind.

du drar en linje av njutning

med ditt finger från min kind ner till min navel.

du målar mitt hjärta rött

med din ande och dina andetag

 

men dina ord skapar ett svart kaos utan mening

 




Fri vers av Tony Lundén
Läst 653 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:40



Bookmark and Share


    M
Snacka om att en människa kan ha två sidor. Bra dikt med ett lite överraskande slut.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén