Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Josh Groban sången \'So she dances\'...jag älskar den låten.


Dans till tyst musik

Hon virvlar runt,
en sky av blått tyg och mörkt hår,
fötterna rör knappt vid marken;
vad kan jag göra, annat än se på?

Hon dansar till musik som ingen hör,
ackord som ljuder enbart i hennes inre;
pelarnas skuggor och månens ljus
glider fram över det fagra ansiktet.

Bryr sig inte om att tiden går,
hon glömmer allt förutom dansen,
varje rörelse kommen ur hjärtat,
sprungen ur lyckan över att vara fri.

Hon försvinner bakom en pelare,
jag förtvivlar; är hon borta?
Jag vill inte förlora bilden
av ängeln som dansar i gläntan.




Fri vers av Emma Norlin
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-02-10 15:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hur vackert som helst!
man riktigt ser bilden!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emma Norlin
Emma Norlin